Sommar 2010

Tiltshift bild på Akki
Foto: Dennis Nkangi

Vi har äntligen fått lite värme i Stockholm och semestertiden börjar närma sig :D Förra året hade jag tänkt att jag skulle pröva på antingen Lure Coursing eller Agility. Lure Coursing är förmodligen fortfarande för tidigt; har för mig att hunden måste vara minst ett och ett halvt år.. Så kanske en förberedande agilitykurs.. om man orkar. Jag har ju insett att det är en hel del jobb med att få pli på en hund haha. Men det tar sig. Akki har blivit mer lyhörd och även om det finns stunder då det verkar slå lock för öronen så märks det också ofta att man når fram och att han förstår vad man vill.

Etiketter: ,

2 kommentarer till “Sommar 2010”

  1. Tror bara det är ett år för små raser som italienare. Små raser är ju färdigväxta tidigare än stora. Jag har gått en del på LC med Pietro och han tycker det är skitkul, men eftersom träningarna är ganska sällan och det är långt att åka så har det ändå blivit ganska sporadiskt… Annars spårar vi en del, det gillar han. :-)

  2. Simon skriver:

    Jo har funderat på om Akki skulle gilla att spåra. Han tycker ju om att använda nosen så det kanske är något för honom :)

Lämna en kommentar