På Himmelska med Erik och Fari

Idag träffade jag Erik med Fari och Katarina (som funderar på att skaffa en italienare) på Himmelska Hundar. Akki som jag trodde hade lugnat ner sig när det gällde att träffa andra hundar fick eld i baken när han fick träffa Fari. For fram och tillbaka genom caféet ett tag och kissade både på en persons väska och på en annans jacka. Pinsamt. Jag som tyckte att han äntligen förstått det där med att inte lyfta på benet inomhus. Han hade både kissat innan vi gick in i caféet och även en gång efter väskincidenten.. Jag blev i för sig varnad att flytta på min egen väska för att inte nån skulle kissa på den, så det kanske inte är så ovanligt att sånt händer ändå. Tur för mig att de drabbade var väldigt förstående och inte blev arga :)

På bilderna nedan: Erik med Fari och Akki. (Fari till vänster, Akki till höger)

Se fler bilder på Eriks blogg.

Erik, Fari och Akki
DSC09509
DSC09510

Etiketter: ,

4 kommentarer till “På Himmelska med Erik och Fari”

  1. Mina hundar är rumsrena hemma hos folk, och har blivit så ganska snabbt utan problem. Men dom har svårt att förstå att man inte får revirmarkera inne i djur-affärer eller på hund-utställningar inomhus. Dom kanske skulle reagera likadant på ett café… det är som att dom inte anser att såna ställen är riktigt ”inomhus” på samma sätt som folks hem.

  2. Simon skriver:

    Jo det är sant i för sig, förmodligen inte alltid så lätt att skilja på vad som är rätt och fel i vår värld.

  3. ERIK & FARI skriver:

    Tack för senast Simon! Det är ju bara roligt att dessa italienare är så glada och uppspelta. Du la kanske märke till hur ”avundsjukt” våra bordsgrannar tittade på våra busungar. En del hundar är faktiskt rätt trista, det slipper vi =) Akki är ju inne i spjuveråldern och vill markera i en främmande miljö där det finns många andra hundar. Fari var likadan i den åldern speciellt hos Ninnie på Kungsholmen, nu har ju hon så bra att det finns kisskydd man sätter på hundarna så att man kan slappna av. En sak som jag tror funkat för mig är att när hunden lyfter på benet inne, tar man den under armen och går direkt ut, även om den lyckats kissa. Har funkat på Fari. Ha det bra! E&F

  4. Simon skriver:

    Hej Erik! Ja Akki är nog inne i trotsåldern, han kan ibland vara en riktigt bestämd liten kille och vill kanske ibland testa gränser. Men blir det inte värre än så här så känns det inte så farligt :) Tack för tipsen, som du säger gäller det nog bara att vara konsekvent. Ha det!

Lämna en kommentar