Mokka och Akki på hundöarna

Idag var jag med Akki på hundöarna där vi träffade Louise, Mattias och deras Mokka. Det var första gången jag var på hundöarna med Akki, kanske lite dåligt tidpunkt med tanke på kylan men Mattias lyckades få igång dem efter en stund. Jag trodde inte det skulle vara så många hundar där ute vid den här tiden på året, men det var faktiskt en hel del hundar och hundägare ute i snön. Ser fram emot våren, kan tänkta mig att Akki verkligen kommer uppskatta öarna då.. både mycket hundar och stora utrymmen att springa på.

På bilderna nedan Mokka i grönt täcke samt randig tröja och Akki i svart täcke.

Se fler bilder på Mokkas blogg.

Italienare på hundöarna
Akki och Mokka
DSC09449
DSC09453
Mokka och Mattias
DSC09456
DSC09459
DSC09462
DSC09468
DSC09477
DSC09491

Etiketter: ,

Lämna en kommentar